Na podstawie:Nasze badanie pokazuje, że odżywianie to coś więcej niż zwracanie uwagi na poszczególne składniki żywności. Aby zrozumieć, w jaki sposób dieta wpływa na nasze organizmy, musimy ją badać jako całość - uważa Bettina Hieronimus z Instytutu Maxa-Rubnera w Karlsruhe w Niemczech.
Tagi: aspartam, glukoza, fruktoza, choroby serca, dna moczanowa
Zastrzeżenia odpowiedzialności
Podziel się:
Jeden drink dziennie grozi chorobami serca. Szczególnie u kobiet
U diabetyków chorujących na COVID-19 trzeba uważnie kontrolować poziom glukozy
Komentarze mogą dodawać wyłącznie osoby zalogowane.
Jesteś niezalogowany:
zaloguj się /
zarejestruj się
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Senior.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Komentarze niezgodne z prawem i Regulaminem serwisu będą usuwane.